» SKRIVET: 2010-05-30, kl 17:52:13 | » PUBLICERAT: Vardag

He drank away his memorieI fredags var jag hemma hos Felicia med Linn, Matilda och Jessica. Sedan kom även Matte, Peter och Björn och så spela vi lite kubb, kort och lite sådant. Avslutade kvällen med att lyssna när Björn och Jenny sjöng, jättefint! Felicia slaggade över hos mig och vi somnade i princip direkt vi la oss i sängen, haha.

Igår så var jag med Felicia hela dagen. Hade riktigt trevligt! Hade lust att fara till Lule men tyvärr så blev det ju inte som tänkt. Så kvällen spenderades hos Philip med Jocke, Sebbe och Tobbe ett tag. Var helt okej, tog det ganska lugnt och sådär.

Idag har jag bara hunnit vara på stallet och ridit Max. Vi skulle egentligen ut men vi stannade på Gläntan istället. Lite stirrig i början men efter ett tag blev han världens finaste :) Han kan verkligen om han vill, min lilla pojke!
Just nu väntar på att få fara till affärn och inhandla lite gosaker inför kvällen. Sedan kommer Sanna hit och vi ska bara ta det lugnt, se på film eller något.


Whiskey Lullaby - Brad Paisley


» michelle

är det ditt öga på headern? väldigt fint i alla fall :)» PUBLICERAT: 2010-05-31, 21:13:03 | URL: http://michellehh.blogg.se/

» KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

NAMN Spara info?

E-POST (publiceras ej)

URL

Kommentar: