» SKRIVET: 2010-07-06, kl 03:12:08 | » PUBLICERAT: Tankar & Funderingar

When the ice broke, I never thought you would catch me

Jag är tacksam över min otroliga förmåga att aldrig få min hjärna att sluta grubbla. Ju längre jag grubblar, desto tydligare blir min teori på allt och ingenting. Däremot är den sammanfattad, för att inte alls bli lika personlig som den egentligen är.


Precis som jag alltid tyckt så består livet av en massa valmöjligheter och beslut att fatta. Varenda lilla detalj du gör kommer att påverka din framtid. Kanske inte att du just plockar upp mobilen med högerhanden och blinkar just i detta ögonblick. Alla misstag, framgångar och uppoffringar du gjort. All sorg, lycka och glädje. Allt det du gör, kommer att utveckla just den du är just idag. Dessutom tror jag(och kommer alltid att göra) att ju mer man ser saker från en optimistisk sida desto längre kommer man att komma. Man kommer att se livet från ett annat perspektiv. Uppskatta det man har, och respektera saker och ting. Visst kan det vara svårt ibland. Till exempel så har du och din pojkvän gjort slut. Livet känns förjäkligt. Låt oss säga att han gjorde slut. Då har du redan en lång lista du kan börja säga till dig själv. Det var helt enkelt inte menat. Du kommer få någon mycket bättre, som förtjänar och uppskattar dig för den du är. Det var hans förlust. Däremot om han hade verkligen alla egenskaper du önskat dig så tänk såhär. Om det är menat, så kommer ni tillbaka igen. Och inser han inte det, så är han verkligen dummare än vi trott.


Det jag vill komma fram till är att nästan allt som händer här i livet i unga åldrar händer för att det är meningen att göra dig starkare. Du sitter alltid med val. Två val som jag ser på det. Du kan försöka stå på dina ben, hitta det du förtjänar med optimistiskt tänkande. Eller så är du helt enkelt van vid att vara svag, och tar oftast den svåraste, men ändå enklaste vägen och faller ihop. Varenda gång du faller ihop, så måste du alltid ta i dubbelt så mycket för att få dig upp på benen igen.
Livet är till för att se hur långt vi kan komma. Hur mycket vi orkar. Hur mycket vi klarar. hur tror ni man klarar sig igenom livet bäst?» KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

NAMN Spara info?

E-POST (publiceras ej)

URL

Kommentar: